Kunst UG marry me

Gepubliceerd op juni 29, 2013 | door AutobandTV

0

Zoek voor je bruid een banden trouwring uit!

Het thema “banden” blijkt voor alle kunstenaars een inspiratiebron te zijn, zo ook voor de sieradenkunstenaars. AutobandTV is voor jou op zoek gegaan naar de mooiste bandenjuweeltjes!

Titanium Buzz
Titanium-buzz  heeft in samenwerking met Goodyear Tires een sieradenlijn op de markt gebracht bestaande uit ringen van titanium of zwart zirkonium waarin uiteraard verschillende bandenprofielen van Goodyear banden zijn verwerkt. Deze ringen zijn te dragen als trouwring of om je liefde voor de autosport- en speed te showen, zo wordt gesteld. Voor de liefhebbers van snelheid is er de Eagle Tread Ring, maar mocht je een off-road liefhebber zijn dan is er de speciale Goodyear Wrangler Ring. En voor de echte die-hard mud-terrain liefhebber: kijk eens naar de Mud-Bogger collectie, ook nog verkrijgbaar met ingelegde diamanten! Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat, zullen we maar zeggen.

David Howar Jeweller (Preston, UK)
Deze kunstenaar maakt al meer dan 30 jaar op traditionele wijze sieraden. In 1977 is hij bekroond met de titel “Student of the Year”, een prestigieuze national award georganiseerd door City and Guilds. Howar is gespecialiseerd in het identificeren van edelstenen en het adviseren over de geschiktheid van verschillende edelstenen voor verschillende toepassingen. Howard maakt zowel sieraden in opdracht als seriewerk waaronder de serie “Tyre Rings”, een collectie zilveren ringen voorzien van een bandprofiel.

RPM Jewwelery
RPM Jewwelery biedt sieraden voor oldtimer liefhebbers, drifters, rodders, en andere autofanaten. Dit Zuid-Australische bedrijf is gevestigd in Adelaide Hills. De meeste ontwerpen zijn gemaakt door eigenaar designer Karen Ryder, eveneens autoliefhebber.

Fast Edde 4×4 Jewelry
Als je een hele collectie van allerlei 4×4 ringen wilt zien, dan is Fast Edde 4×4 wat voor jou. Fast Edde’s collectie staat vermeld op facebook . By the way, Fast Edde heeft geen website, dus daar hoef je niet naar te zoeken, wij hebben dit namelijk al tervergeefs gedaan. In ieder geval op het facebook account zijn alle ringen met scherpe foto’s gepresenteerd, een kijkje waard in ieder geval!

Bandenjuweeltjes

Bandenjuweeltjesmmkkkk

Mocht je inmiddels de banden trouwring voor jou en je bruid hebben gevonden, dan wenst AutobandTV jullie alvast een bijzonder goede rit en reis toe!

Tags: , , ,


Over de auteur


Back to Top ↑

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com