Recycling bandendstoel

Gepubliceerd op oktober 20, 2013 | door AutobandTV

0

Oude banden? Maak er zelf bandenstoelen van!

Heb je nog oude banden liggen en weet je niet wat je ermee moet? Of zit je even krap bij kas maar heb je wel meubels nodig? Met oude autobanden is er van alles mogelijk! Stoelen, tafels, wandkleden, spiegels, bloempotten, tot aan lampen. Niet alleen goed voor de recycling van de banden, maar ook nog eens functioneel en leuk om te maken.

In dit blog laten we je zien op welke manier je stoelen kunt maken en geven we ter inspiratie een heleboel voorbeelden. Heb je geen oude banden tot je beschikking, vraag even rond in je vriendenkring misschien zijn er een aantal die net de zomerbanden gaan wisselen voor de winterbanden!

In deze slider vind je tal van voorbeelden variërend van prof designs tot “home-baked cookies”. Stoelen en banken voor zowel binnen als buiten of al dan niet bekleed.

Slide 15

Slide 15
Slide 45

Slide 45
&nsbp

Misschien vraag je je nu af hoe een bandenstoel gemaakt wordt. We hebben een paar video’s kunnen vinden waarmee je wat op weg wordt geholpen! Hou er wel rekening mee dat onbehandelde autobanden altijd zwart blijven afgeven, daarom altijd goed schoonmaken en even verven, lakken of stofferen.

 

 

Heb je zelf al een leuke bandenstoel? Stuur ons een foto dan voegen we deze toe aan de collectie. En dat geldt ook als je naar aanleiding van dit artikel een bandenstoel hebt gemaakt!
Tags: , , , ,


Over de auteur


Comments are closed.

Back to Top ↑

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com