Maxxis

Maxxis International Group/Cheng Shin Tire (1967) is begonnen met de productie van fietsbanden. In 1974 werd de eerste autoband door Cheng Shin Tire geproduceerd, waarna in 1989 de merknaam “Maxxis” in het leven is geroepen. Momenteel levert Maxxis banden in meer dan 170 landen en heeft bedrijfsactiviteiten in onder andere Azië, Europa, Afrika, Midden Oosten en in Noord/Midden/Zuid Amerika. Maxxis heeft fabrieken in Taiwan (1), Thailand (1), China (5) en in Vietnam (1). Ook behoort Maxxis Internationaal inmiddels tot de grootste bandenproducenten wereldwijd. In 2009 betreedt Maxxis de Top 10 Wereldbandenproducenten ( 2012: 9e plaats - bron NRZ mei 2012). Behalve voor de vervangingsmarkt, levert Maxxis sinds 1992 ook eerste montage banden (OE) aan bekende autofabrikanten als VolksWagen, General Motors, Hyundai, MG, Fiat, Chevrolet, Ford, Nissan, Citroën, Mercedes en Renault. Maxxis produceert banden voor: personenwagens, SUV/LT, all-terrain wagens, aanhangers, caravans, trucks, bussen, motoren, fietsbanden, ATV&Go-karts, industriële- en agriculturele voertuigen.
&nsbl &nsbl &nsbl &nsbl

Maxxis bandenrange

De Maxxis zomerbandenrange bestaat uit de bandentypes: PRO-R1, MA701, M35, MA510, MA-P1, M36, MA-510, MA-307, MA-Z1, ZR9 en MAZ4S. De Maxxis personenwagen banden bieden een lange levensduur en prestatie. Bovendien zijn de banden voorzien van een innovatief en aantrekkelijk profielontwerp, uiteraard gecombineerd met een hoge kilometrage, een goede handling en een sterke tractie. Het assortiment winterbanden voor personenwagens van Maxxis bestaat uit de bandentypes Ma-PW, MA-SW en MA-W2. Bestuurders kunnen bij winters weer vertrouwen op de goede prestaties van de Maxxis winterbandenlijn. De winterbanden bieden goede tractie, een korte remweg en goede nat-weer-prestaties. Alle Maxxis winterbanden hebben het 3-peak mountain (sneeuwvlok) symbool en M&S markering. In de categorie 4-seizoenenbanden (all-season) biedt Maxxis de bandentypes MA-AS, MA-LAS en MA-SAS aan. Dit type band heeft duidelijke voordelen ten opzichte van een zomerband in de winter maar biedt de sterke eigenschappen van een winterband in de winter. Alle 4-seizoenenbanden van Maxxis dragen zowel de M&S markering als het sneeuwvloksymbool, hierdoor worden zij officiëel gekenmerkt als winterband. De 4-seizoenenbanden van Maxxis functioneren onder alle omstandigheden goed: droog en nat wegdek, winterse omstandigheden en bij temperaturen boven en onder +7°C. In de categorie All Terain en Mud Terrain banden beschikt de Maxxis over een uitgebreide bandenlijn, t.w. de MA-751, M8060, M8090, MT754, M8080 en de MT753. Deze SUV banden bieden uitstekende prestaties, lange levensduur, robuuste uitstraling, goede tractie en rustige rijeigenschappen. De off-road banden kunnen de meest ontberende omstandigheden aan!

Maxxis banden kopen

Maxxis banden worden door Reedijk Banden Import in Nederland landelijk afgezet naar dealerpunten. Maxxis banden kun je kopen via de dealerpunten of via een webshop. &nsbl &nsbl &nsbl &nsbl &nsbl &nsbl allseasonsbandennsbl &nsbl &nsbl nsbl &nsbl &nsblnsbl &nsbl nsbl &nsbl &nsbl&nsbl nsbl &nsbl &nsbl  

Maxxis blog

In het Maxxis blog vind je nieuws van en over het bandenmerk Maxxis. We vermelden bijvoorbeeld de release van nieuwe Maxxis banden, interessante weetjes over het merk Maxxis of een specifieke Maxxis band, en delen ingestuurde ervaringen met Maxxis banden. Leuke bijdragen aan het Maxxis blog zijn van harte welkom! Wil je een bericht insturen, of een bestand bijvoorbeeld een video? Klik dan rechtsboven aan de page of scrol direct naar beneden.

Maxxis blog


HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com