Fun Julie Lohr

Gepubliceerd op juli 19, 2013 | door AutobandTV

0

Get your Tire Workout here!

Oke, oke, banden en sport zijn nauw aan elkaar verbonden niet waar, motorsports, racing, drifting, maar ja ……. voor velen van ons is dit alleen maar vanuit onze luie stoel of op het circuit te bekijken. Daarom draaien we het maar eens een keer om. In plaats van banden in de sport, kunnen we natuurlijk ook zelf gaan sporten met banden!

Huh, dit kan niet waar zijn! Nou, het is maar waar je zin in hebt, maar er zijn toch echt heuse trainingsschema’s die met behulp van banden worden doorlopen om zo uiteindelijk zelf een strak of gespierd lijf en een clear mind te krijgen bijvoorbeeld de Phil Coker Tyre Work Out trainingen.

Wij van AutobandenTV hebben daar dan eerst maar eens vanuit onze bureaustoel naar gekeken, want volgens ons geldt voor een aantal trainingsmethoden: Don’t try this at home! Tenzij je heel handig mocht zijn met bijvoorbeeld een sledgehammer, alleen dat zijn de meesten van ons in ieder geval niet. Maar eerlijk is eerlijk, met betrekking tot de conditie zouden de banden workouts voor een aantal van ons zeker niet verkeerd zijn !

Efijn, we laten het aan jou over! Wij moeten nu even bijkomen, dus have LOL met deze bandentrainingen en als ze goed helpen, laat het ons dan even weten! Of nog beter stuur ons jouw video!

 

Tags: , ,


Over de auteur


Back to Top ↑

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com