Falken

Het merk Falken is in 1983 geïntroduceerd door Tire en Rubber Industries (Osaka) als onderdeel van de marketingstrategie voor de nieuwe high-performance banden. Falken's imago is cool, sportief en hightech. In 1988 werd het merk in Europa geïntroduceerd. Alle Falken banden vallen in de sportcategorie en hebben een buitengewoon positief imago dankzij de enorme toewijding van Falken aan de autosport. In 1999 introduceert Falken de de FK451 met afmetingen van max. 20” en doet voor het eerst mee aan de 24-uursrace op de Nürburgring met een NISSAN GT-R 33 om vervolgens in 2001 een van de hoofdsponsoren van deze race te worden met de fantastische NISSAN GTR 34 voor 280.000 toeschouwers. In 2008 wordt Falken Tyre Europe GmbH opgericht. Voor Falken is het ontwikkelen van een goede band in eerste instantie een kwestie van kennis en motivatie is.
&nspl &nspl &nspl &nspl &nspl

Falken bandenrange

De zomerbandenrange van Falken bestaat uit de bandentypes Azenis FK453, FK452, ZIEX ZE914 Ecorun, ZIEX ZE912, Sincera SN828, Sincera SN807, Sincera SN831, Sincera SN831A, FK07E, en de FK07U. Het profiel (of het nu symmetrisch, asymmetrisch of V-vormig is) en de garantie tegen aqua planning zijn het visitekaartje van elke Falken-band. Een duurzame productiemethode, een lage rolweerstand en een lange levensduur zijn het groene element van de Falken productie. De Azenis FK453 is de hightech band voor op straat; de FK452 is een bewezen sportband; de ZIEX ZE914 Ecorun is sportief, comfortabel en voordelig. Voor een asymmetrisch profielontwerp is er de ZIEX ZE912; de Sincera SN828 is een duurzame band met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; voor een modern ontwerp met uniek profiel is er de Sincera SN 807. De Sincera SN831 heeft een bewezen profielontwerp voor de beste loopprestaties; terwijl de Sincera SN831A optimale rolweerstand voor de OEM-markt biedt. Tenslotte zijn er de FK07E voor de beste loopprestaties dankzij een verfijnde profielontwerp en de FK07U voor eersteklas rijprestaties dankzij een harmonisch profielontwerp.

Met de nieuwe vierseizoenenbanden Euroall Season AS200 heeft Falken een multitalent voor alle weersomstandigheden. Deze band speciaal is afgestemd op de complexe en uitgebreide eisen van de Europese markt op het gebied van veelzijdigheid. Uitstekende controle bij een nat en droog wegdek, een hoog kilometrage en het geïntegreerde antiverouderingsmechanisme van Falken zijn de bijzondere kenmerken van deze band, bovendien is de band voorzien van zowel M+S codering als ook het sneeuwvloksymbool. De winterbandenrange van Falken bestaat uit de Eurowinter HS449, de Eurowinter HS437, de Eurowinter HS435, de Espia EPZ, de Eurowinter HS415, de SI743, en de LA/SL 112. De Eurowinter HS449 is de nieuwste generatie winterbanden. Voor kleine auto's en middenklassers is er de Eurowinter HS435. Met een speciaal zacht rubbermengsel is de Espia EPZ geschikt voor Scandinavische winterse omstandigheden evenals de Eurowinter HS 415 en de SI743, de LA/SL S112 is zelfs speciaal ontwikkeld voor Scandinavië. De winterbanden van Falken bieden spoorvastheid en uitstekende tractie op ijs, perfecte grip op sneeuw en een uitmuntend opnamevermogen van modder en water.

Falken banden kopen

Falken banden worden door TTI  in Nederland landelijk afgezet. Falken banden kun je kopen via dealerpunten of via een webshop. &nsbl &nsbl &nsbl &nsbl &nsbl &nsbl allseasonsbandennsbl &nsbl &nsbl nsbl &nsbl &nsblnsbl &nsbl nsbl &nsbl &nsbl&nsbl nsbl &nsbl &nsbl ( ETC) HIER MOETEN DE SHARINGS SOCIAL MEDIA

Falken App

Falken TireDe Falken Imag App is een digitaal, multi-media magazine dat gebruikers de mogelijkheid geeft om de nieuwste producten van Falken te bekijken door middel van video, fotografie, en redactioneel drukwerk. De Falken Imag bevat de vier meest populaire producten van Falken t.w.; Azenis RT615k, Azenis PT722, FK452 en Wildpeak A / T. Om de inhoud te verkennen kunnen gebruikers sliden, scrollen, verkleinen en vergroten en content verwijderen. De app werkt als non-linieare minisite. Je kunt op elke plek in de App starten en genieten van de content, met de home button is de gebruiker direct terug bij zijn/haar startscherm van keuze. Deze app is een free download. Falken App

Falken @  Social Media

Falken Facebook Falken YouTube Falken Twitter

Falken blog

In het Falken blog vind je nieuws van en over het bandenmerk Falken. We vermelden bijvoorbeeld de release van nieuwe Falken banden, interessante weetjes over het merk Falken of een specifieke Falken band, en delen ingestuurde ervaringen met Falken banden. Leuke bijdragen aan het Falken blog zijn van harte welkom! Wil je een bericht insturen, of een bestand bijvoorbeeld een video? Klik dan rechtsboven aan de page of scrol direct naar beneden.

 

Falken Blog

also in the Falken Blog category
Geen categorieën


HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com