Falken Blog Falken_EuroAllSeason_AS200_a

Gepubliceerd op juli 24, 2013 | door AutobandTV

0

Falken EUROALL SEASON AS200 – Testwinnaar 2013 Autobild


Falken EUROALL SEASON AS200 – de nieuwe all-season band voor alle weersomstandigheden

AutoBild_Sticker_AS200Het multitalent voor 365 dagen – de nieuwe all-season band van Falken biedt verbeterde tractie op een droge, natte, evenals ondergesneeuwde rijbaan, zonder qua comfort in te leveren. De EUROALL SEASON AS200 toont daarbij duidelijk verminderd rolgeruis en een kortere remweg. Vanaf juli 2013 wordt de band in totaal 27 verschillende maten bij de bandenhandelaar aangeboden.

De EUROALL SEASON AS200 is speciaal ontwikkeld voor de hoge eisen die gesteld worden door de Europese markt. De vier breedtes en diep ingesneden lengtegroeven zorgen voor een royale waterverdringing. Deze worden aangevuld met geraffineerd geplaatste dwarsgroeven voor optimale waterafvoer naar buiten. Het nieuw ontwikkelde rubbermengsel bevat naast een verhoogde verhouding aan silica een hoger aandeel aan styreengroepen, die zorgen voor buitengewone handling op een natte rijbaan. Bovendien beschikt de AS200 over een automatisch mechanisme voor verouderings-bescherming. Een verouderingsbeschermingsmiddel verspreidt zich van binnenuit naar het bovenste loopvlak en beschermt deze voor veroudering en agressieve milieu-invloeden gedurende de hele levensduur.

„De EUROALL SEASON AS200 is onze eerste all-season band en ideaal voor alle regio’s“, legt Markus Bögner uit, verkoopdirecteur Duitsland Falken Tyre Europe GmbH. „Bij de ontwikkeling van het rubbermengsel stond de verhouding tussen zeer goede handling op een nat en droog wegdek, en tegelijkertijd een uitgesproken kilometerprestatie op de voorgrond. En dat zo mogelijk onder alle rijcondities en weersomstandigheden.“

Ook beschikt de AS200 over de in Europa voorgeschreven M&S-markering op de zijflanken en het sneeuwvloksymbool voor toereikende wintertractie.

Alle Falken producten voldoen aan de ISO-normen 9001 en 14001.
Falken is onderdeel van Sumitomo Rubber Industries Ltd., Japan.

Update: inmiddels is het eerste testresultaat van de Falken Euroall Season AS200 bekend (26-9-13). Uit de autobandentest voor 4-seizoensbanden (maat 1956515 91H) van Autobild is de Falken Euroall Seasons AS200 testwinnaar voor 2013 geworden! Zie hier de resultaten!

 

AUBI_Titelstoerer_Falken


Tags: , , ,


Over de auteur


Back to Top ↑

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com