Opmerkelijk Curcio ug

Gepubliceerd op september 16, 2013 | door AutobandTV

0

Bandenkoning Charles Paul (Chuck) Curcio voormalig CEO Tire Kingdom – in de hoofdrol

Zakendoen met humor en spiritualiteit kan heel succesvol zijn, een goed voorbeeld hiervan in de bandenwereld is selfmade man mr. Charles Paul Curcio, alias Chuck Curcio. Bandenkoning Charles Paul Curcio is de oprichter en voormalig CEO van bandengigant Tire Kingdom, een grote Amerikaanse bandenshop-keten, voornamelijk gevestigd in het zuidelijke deel van de Verenigde Staten . In 2000 , werd de keten een dochteronderneming van TBC Corporation .

In 1972 richtte Curcio Tire Kingdom 1 locale onderneming in West Palm Bech in Florida met 500 dollar. De onderneming breidde zich echter in rap tempo uit tot een concern van formaat. Eind 1984 waren er al 34 locaties  in Florida, en het concern groeide verder uit tot 67 locaties eind 1988 verspreid over Georgia, Louisiana, Vermont, Ohio, New Hampshire, en Carolinas. Echter het meest bekend werd Curcio als “Chuck Curcio” door zijn succesvolle late night televisie commercials, waarin hij uit kostenbesparende overwegingen, zelf de hoofdrol had. Curcio wilde graag commercials die het pinliek ook zou blijven herinneren, nou dat is gelukt,  kijk zelf maar eens!

Maar verkijk je niet; Curcio verkocht Tire Kingdom aan de Michelin-groep begin 1989. In 1993 nam een investeringsgroep onder leiding van Goldman Sachs de controle , en keerde Curcio terug als onderdeel van het team . In 1996 trad Curcio af en in het midden van 2000 werd het concern voor een slordige  $ 45.000.000 gekocht door de TBC Corporation (oa  Big O Banden , National Tire & Battery , en Merchant Tire ketens)! Dus wat ons betreft, chapeau voor deze authentieke ondernemer, tig keer beter als nietszeggend grijs of nakauwend driedelig blauw!

Eveneens uitzonderlijk is dat Curcio zich al vanaf jongs bezig houdt met spirituele studies en deze principes heeft gebruikt om succesvol te kunnen ondernemen. Tegenwoordig zijn Curcio tesamen met zijn echtgenote Kimberly Hayes Curcio, bestuurders van de Delphi University of Spiritual Studies. Vanaf 1996 heeft Curcio zich dan ook geheel gewijd aan healing en introductie en onderwijs in nieuwe healing therapiën als Color & Sound Healing, Crystal Healing, Sacred Language, en Psychic Surgery. Duo Curcio zijn eveneens bestuurders van de Church of Wisdom en de oprichters van de Temple of Wisdom bij Delphi. Curcio is bovendien ook nog auteur van het boek en de weblog  The New Day, An Autobiography, Entrepreneur’s Guide & Spiritual Primer.

In 2011 opent Michael Curcio, de zoon van Curcio, een eigen hamburgerzaak Chuck Burger . In de volgende video kun je zien hoe het bandenkoning Curcio op dat moment vergaat.

Tags: , , , ,


Over de auteur


Comments are closed.

Back to Top ↑

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com