Opmerkelijk Bandprofiel kapsel

Gepubliceerd op november 28, 2013 | door AutobandTV

0

Bandprofiel kapsel – gewoon doen!

Een bandprofiel kapsel, heb je een beetje lef voor nodig! Je kunt ervoor naar de kapper maar met de hulp van een (betrouwbare) vriend of vriendin en uiteraard een haartondeuse blijkt het ook goed te kunnen lukken.

Dus als je beide even kijkt naar de volgende vid, weet je precies hoe het moet en kun je van start gaan!

Vind je de tondeuse een beetje te drastisch, dan kun je ook nog een bandprofiel in je haar laten vlechten. Linksonder zie je het hoofd van Rip Hamilton die voor de sponsor Goodyear Tires zijn haar liet invlechten met het profiel van de Goodyear Triple Tred tijdens een NBA wedstrijd. Aangezien t-shirt reclame niet was toegestaan, werd deze creatieve promotie in 2005 bij de wedstrijd tussen de Detroit Pistons en the New York Knicks in Detroit (2005) bedacht. Hamilton is niet de enige topsporter trouwens, want linksboven zie je de voetballer Mario Bolatelli. De lady rechts was zo flauw om een lekke band, dat ze zich direct dezelfde dag dit kapsel liet aanmeten!

Bandprofiel kapsels

Kortom als je toe bent aan een nieuw kapsel, of wat speed aan je imago wilt geven, dan geldt een bandprofiel kapsel — gewoon doen! En eh, stuur je foto even in, LOL!
Tags: , ,


Over de auteur


Comments are closed.

Back to Top ↑

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com