Recycling berlin-jewelry-store-design-580x386

Gepubliceerd op oktober 22, 2013 | door AutobandTV

0

Autobanden winkel interieur; stijlvol en origineel!

Autobanden winkel interieur? Jip en nog stijlvol ook!

Stel je wilt een nieuwe zaak openen en je hebt veel displays nodig om je producten te showen. Of je hebt een schoolproject en je moet low cost een verkoopruimte inrichten. Of je hebt een bestaande zaak en je wilt de aandacht trekken van voorbijgangers. Nou dan laten we je in dit blog een paar voorbeelden zien hoe je met gebruik van (oude) autobanden je zaak stijlvol en low cost kunt inrichten! En als je in staat bent er een eigen draai aan te geven, ben je nog origineel ook!

Neem de Luxury Interiore Store in West-Berlijn. In deze zaak worden accessoires van Christian Koban en leren tassen van Michael Lawrenz  geshowd en verkocht. Het interieur van deze zaak is ontworpen door designer Neels Kattentidt met behulp van autobanden voor de displays van sieraden en de decoratie. Kijk maar eens naar de kroonluchters! Verder is de zaak heel clean gehouden met gebruik van basismaterialen, waardoor de displays en kroonluchters nog eens extra opvallen. De zaak oogt daarmee zowel netjes, en overzichtelijk maar ook stijlvol! De grote ramen aan de voorzijde en de originele uitstraling maakt voorbijgangers nieuwsgierig genoeg om even naar binnen te lopen om het een en ander te bekijken.

Misschien heb je geen displays nodig, maar moeten bezoekers juist ergens kunnen zitten. In ons blog over bandenstoelen kun je veel voorbeelden hiervan vinden. En ander leuk voorbeeld is het gebruiken van autobanden als advertentie displays. Deze zgn. adtires kun je  zowel in de zaak, maar ook buiten op de stoep of aan de muur plaatsen als publiekstrekker. Een voorbeeld hiervan zijn de “Advertires” van earthtire.org. Deze Amerikaanse organisatie is een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor gehandicapte oorlogsveteranen. Door het (laten) maken van banden advertentie displays voor organisaties en ondernemingen wordt geld ingezameld. Momenteel wordt patent aangevraagd voor deze ontwerpen maar het geeft je in ieder geval een beeld wat zoal mogelijk is.

Ga je aan de slag? Tip! Maak de oude banden heel goed schoon en gebruik vervolgens een Tire Shine middel! We wensen je alvast veel plezier en succes! Foto’s van het eindresultaat zijn natuurlijk welkom!

 


Tags: , , ,


Over de auteur


Back to Top ↑

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com