Opmerkelijk ib4ug

Gepubliceerd op september 23, 2013 | door AutobandTV

0

Autobanden voedsel van uitgehongerde ijsberen, aldus Hongzunzu

Zo op het eerste gezicht lijken deze twee ijsberen zich goed te vermaken met hun autobanden. Edoch , zich van geen kwaad bewust, waren beide afgelopen juli HET onderwerp van een ware discussie op het Sina Weibo (chinese versie van Twitter en Facebook).

Ene netburger onder de alias “Hongzunzu” plaatste namelijk op het Sina Weibo een berichtje dat  tijdens een zondagsbezoek met de vriendenclub aan de Wuhan Haichang Polar Ocian World de groep twee uitgehongerde ijsberen hadden gezien, die uit ellende bezig waren met het opeten van autobanden.

Hongzunzu vermelde in het bericht dat hoewel de voedertijd stond aangegeven op een bord voor 13.45 uur, de verzorger pas (!) tegen bijna 14.00 uur arriveerde en voegde daaraan toe dat deze bovendien “maar zeven of acht kleine visjes en een stukje gestoomd maïsbrood” aan de ijsberen had gegeven! Aldus, concludeerde Hongzunzu, dat de  ijsberen te weinig worden gevoerd en de uitgehongerde ijsberen zich daarom tegoed doen aan de autobanden. Om het ongenoegen hierover te uiten, volgde een bericht op Sina Weibo.

Duan Xiaoxi, een officiële woordvoerder van de Wuhan Haichang Polar Ocian World, sprong vervolgens direct ook via Sina Weibo in de bres. De ijsberen, zo werd uitgelegd, hebben zowel een uitgebalanceerd dieet als veel lichaamsbeweging nodig omdat juist overgewicht en  te weinig beweging zeer schadelijk is voor de gezondheid van de beren. Om overgewicht te voorkomen krijgen de beren om twee uur inderdaad een snack maar ze krijgen wel degelijk dagelijks een diner op basis van een zeer uitgekiend maaltijd met rundvlees, groente en graan.  Xiaoxi voegt hieraan toe: “Autobanden is het enige solide materiaal wat sterk genoeg is voor de ijsberen om mee te spelen en bovendien zien de beren er goed en fit uit!”

&nsbp

De discussie op Sina Weibo trok de aandacht van diverse media w.o. Globaltimes.cn, Ecns.cn, XinHuat, e.a. Op de foto’s lijken de ijsberen zich voorlopig alleen maar goed te vermaken!

polarbear with tyre

 

(bron: cri.cn)
Tags: , , ,


Over de auteur


Comments are closed.

Back to Top ↑

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com